#Catalunya  Mundo

Un jutjat ordena clausurar 140 webs, entre elles la de la ANC que ja té un nou domini

Per ordre d'un jutjat d'instrucció de Paterna, al País Valencià, aquesta nit s'ha tancat l'accés a 140 webs, entre els quals hi ha el de l'Assembla Nacional Catalana (ANC), empaperem.cat, vullvotar.cat i el d'Alerta Solidària.
| 26 septiembre, 2017 09.09
Un jutjat ordena clausurar 140 webs, entre elles la de la ANC que ja té un nou domini
Nova web de la ANC

Per ordre d’un jutjat d’instrucció de Paterna, al País Valencià, aquesta nit s’ha tancat l’accés a 140 webs, entre els quals hi ha el de l’Assembla Nacional Catalana (ANC), empaperem.cat, vullvotar.cat i el d’Alerta Solidària.

Totes les pàgines feien una crida a participar o votar pel sí i s’hi reproduïa alguna informació relacionada amb la participació en el referèndum.

S’ha procedit al tancament a través de les operadores, és a dir, no s’han eliminat els dominis, que continuen sent accessibles des de fora de l’Estat espanyol.

Són les mateixes companyies de telecomunicacions les que impedeixen l’accés als seus clients. Per aquesta raó, encara hi ha alguns dominis que s’obren en funció de la companyia.

Per altra banda, algunes pàgines tornen a estar actives perquè s’han obert adreces amb dominis diferents. És el cas de l’Assemblea, que es pot consultar a través d”assemblea.eu.

Notícia publicada per La Directa.
26 septiembre, 2017

Autor/Autora

La Directa és un mitjà de comunicació en català d'actualitat, investigació, debat i anàlisi. Amb vocació d'independència, volem exercir la funció social de denunciar els abusos i les injustícies i potenciar les alternatives. (directa.cat / @La_Directa)


Twitter
Facebook

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

CERRAR