Mundo #RepúblicaCAT

Sallent celebrarà dissabte un concert solidari amb Anna Gabriel

L’exdiputada de la CUP dirigirà unes paraules des de Suïssa. També intervindrà el seu advocat, Benet Salellas, i actuaran Ovidi4, amb l’exdiputat David Fernàndez.
| 23 febrero, 2018 13.02
Sallent celebrarà dissabte un concert solidari amb Anna Gabriel

Després de l’anunci de la marxa a Suïssa d’Anna Gabriel, veïns de Sallent s’han mobilitzat per solidaritzar-se amb l’exdiputada i veïna del poble. Englobat en la campanya ‘Sallent respon’ aquest dissabte, a les 19.00 hores han organitzat un acte polític i un concert solidari a l’Espai Cultura la Fàbrica Vella.

L’inici el marcarà una intervenció de l’exdiputat de la CUP i advocat Benet Salellas, i dels portaveus del Comitè de Defensa de la República (CDR) de Sallent. També hi haurà una intervenció de la mateixa Anna Gabriel, des de Suïssa.

Seguidament començarà el concert d’Ovidi4, el projecte musical de l’exdiputat David Fernàndez, juntament amb Mireia Vives, Borja Penalba i David Caño. Tots els beneficis del concert es destinaran a la caixa de resistència de la CUP, per “respondre a l’onada repressiva de l’estat espanyol”. Les entrades, unes 600, ja estan esgotades.

Presentació del llibre ‘Al principi de tot hi ha la guerra’

Un dia abans del concert, aquest divendres, ‘Sallent respon’ ha organitzat la presentació del llibre de la mateixa Anna Gabriel i David Fernàndez: ‘Al principi de tot hi ha la guerra’. Els acompanyarà el protagonista de l’obra, August Gil Matamala, l’escriptor i exdiputat Julià de Jòdar i familiars d’Anna Gabriel. La presentació es farà a l’Ateneu Rocaus a les 19.30.

23 febrero, 2018

Autor/Autora


Flickr
Twitter
Facebook

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

CERRAR